Volver a colección INFANTIL
Anar a  introducció Anar a autors


Títol: L'ESCAPADA
Texts: Ángel de Pedro.
Il.lustracions: Ángel de Pedro.
Traductor: Marc Granell
ISBN: 978-84-96976-60-3
Pàgines: 32 págs.
Preu: 13,90 Euros. IVA inclós
Edició: 1ª Edició: novembre 2010
ejemplares.
 

Enviar correo electrónicoImprimir ficha del libro Realizar pedido

 

INTRODUCCIÓ.

" Sentir-nos lliures i amos de la nostra pròpia vida:

una experiència meravellosa,

que sempre val la pena intentar."Ir al principio de esta páginaL'AUTOR

Ja de xiquet, Ángel de Pedro (Farasdués, Saragossa 1952) sentia una atracció especial en contemplar els dibuixos i il•lustracions dels contes i còmics que queien en les seues mans. Així que, mentre realitzava estudis de batxillerat, va aprofitar per a adquirir les primeres nocions de dibuix i pintura en diverses acadèmies de Saragossa. A Madrid va cursar estudis d’Imatge en la Facultat de Ciències de la Informació i va tenir el seu primer contacte amb el món editorial publicant en la revista La Codorniz. Durant diversos anys va fer nombrosos guions i dibuixos per a la revista Barri Sèsam alemanya i altres publicacions de l’editorial Còndor Verlag fins que va decidir centrar-se en la il•lustració.

Ha col•laborat en diversos periòdics, revistes i institucions espanyols i estrangers: El País, Heraldo de Aragón, La Luna de Madrid, Vogue, Marie Claire, Courrier International, Das Zeitbild, Alfaguara, Santillana, Imaginarium, Ajuntament de Madrid, Ministeri de Treball i Assumptes Socials, Radiotelevisió Valenciana, entre altres.

Ha estat premiat per la Society of Newspaper Design, The European Design Annual o la Fira Internacional del Llibre Infantil de Bolonya, i seleccionat en la Biennal d’il•lustració de Bratislava. Ha mostrat les seues pintures en mitja dotzena d’exposicions individuals i en nombroses col•lectives. També ha col•laborat en projectes cinematogràfics i el curtmetratge que va dirigir, La última carrera, va rebre el premi al millor curtmetratge espanyol en el IX Festival de Films Curts Ciutat d’Osca.

Però van ser els seus fills i les seues lectures els que van despertar el seu interès pel món de la literatura infantil en què va descobrir un univers ple de possibilitats expressives i gràfiques. Quan no pinta o dibuixa, a més de amb el cinema, Ángel gaudeix molt llegint o escoltant Mozart o els Beatles. També li agrada caminar pel camp i entretenir-se en la naturalesa. I viatjar, perdre’s per les carreteres i anar descobrint entre paisatges nous els pobles que esguiten la geografia de la península.

Ir al principio de esta página

 

Editilde S.L. Avda. Amado Granell Mesado 12-5-10. 46006 VALENCIA (Spain). Tel/Fax: 963163014 . e-mail: editorial@dialogo-tilde.es